Programvara i världsklass inom räckhåll! Över 15 års erfarenhet av mjukvaruutveckling Steg upp spelet med vår digitala expertis Erfarenhet och effektivitet gör dina resultat

Q||divi||400

Kontakta oss

Ju fler detaljer du delar om projektet, desto bättre blir vår bedömning.

  Vår arbetsprocess

  %

  Insamling av information

  %

  Analys

  %

  Utveckling

  %

  Prototyptestning

  %

  Projekt leverans

  Genom att kombinera kunskaper från utbildade experter, erfarenhet av IT branschen och ungdoms kreativitet gör vi bästa möjliga resultat.

  Idéer

  %

  Succe

  Mjukvaruutveckling

  Vi är här för att möta dina programvarubehov. Oavsett om det är en anpassad färdig produkt eller om du behöver en speciell programvarulösning byggd från grunden är vi den pålitliga partnern för att uppnå detta. Den lösning som MITAWAY levererar passar dina behov men kan också växa med dig.

  Webbutveckling

  Vi bygger och designar professionella webbplatser för alla ändamål och ger dig den användarupplevelse du letar efter. Det kan vara en komplex företagsplattform med en backend-databas, några representativa marknadsföringswebsidor eller en e-handelswebbplats. Vår approach är proaktiv, modern och flexibel.

  Apputveckling

  Oavsett vilken bransch du befinner dig i kan du ansluta till kunderna på ditt specifika sätt. Kraften som en app kan ha är otrolig. Du får nå människor, hjälpa dem och bli igenkännliga och oumbärliga i deras liv. Vi erbjuder kvalitetstjänster inom IOS, Android och HMS.

  IT konsult

  Vår långa erfarenhet av IT kan vara till nytta för dig på många sätt. Behöver du en extra hand eller rådgivning angående dina pågående projekt? Försöker du minska kostnaderna för att anställa ett internt team? Vi erbjuder dig en pålitlig och flexibel tjänst inom flera olika kompetensområden.

  Animeringsutveckling

  Kreativitet och innovation till din tjänst. Tänk det, dröm det och vi skapar det. I brist på idéer kliver vi in ​​med tusentals vår. Rätt animering lyfter ditt utseende och lockar fler kunder. I havet av visuella distraktioner måste du sticka ut och med vår hjälp kan du det.

  Lösningar

  Att hitta den bästa lösningen för sitt eget företag har alltid varit den största utmaningen. MITAWAY är här för att hjälpa dig och föreslå det bästa som passar dina behov. Vi täcker ett brett spektrum av branscher, såsom: bank och finans, telekommunikation, utbildning, vård, detaljhandel, bygg, logistik och försörjningskedja. Vi kan erbjuda dig ett komplett paket med bästa support och samtidigt kostnadseffektivt.Vårt mål och nöje är att tillämpa färdiga produkter med fullständig anpassning eller göra nya och unika endast för ditt företag. Vi tycker om vårt jobb och det är därför vi är bäst.

  Varför du bör välja oss?

  Genomsynlighet och kontroll

  Du förblir involverad under hela utvecklingsprocessen. Du kan välja AGILE-metodik, SCRUM-ramverk eller någon annan iterativ arbetsprincip som du föredrar.

  Kvalitet

  Kvalitet säkerställs av noggrant utvalda experter, smart management och gradvis arbete.

  Pålitlig partner

  Verksamheten måste vårdas. Vi behandlar våra kunder som partners och med respekt.

  Låt oss börja prata om ditt projekt

  Q||divi||400

  Kontakta oss

  Ju fler detaljer du delar om projektet, desto bättre blir vår bedömning.