VEM ÄR MITAWAY?

Mitaway AB är ett mjukvaruutvecklingsföretag beläget i Stockholm, Sverige. En resultatorienterad grupp entusiaster som skapar effektiva och skräddarsydda digitala lösningar genom att använda innovativ teknik och tänka ur lådan.

Vårt team består av väl erfarna och utbildade mjukvaruutvecklare, kreativa webbdesigners och ingengörer, dedikerade proffs och högklassig ledning. Mer än femton års erfarenhet ligger bakom oss är vi stolta över att säga och nu är det dags för Norden också. Vårt bästa är det minsta du kommer att få i allt vi gör, oavsett om det är en 5-sidig webbplats, iögonfallande animation, en exklusiv app eller en komplex programvara för ett företag eftersom vi är yrkesverksamma som älskar vårt jobb och njuter av att skapa.

VAD ÄR VÅR MISSION

Vårt uppdrag är din tillfredsställelse. Huvudidén är att växa tillsammans med våra partners. Andras uppnående som vi har bidragit till är vårt eget.

Innovativt

Framtiden är redan här så låt dig komma i takt! Mjukvaruutveckling, webbdesign och apputveckling har blivit nödvändiga verktyg för att bygga business. Om du vill öka din befintliga verksamhet, ha bättre kontroll över arbetsflödet, uppgradera ditt företag eller ha en ny idé är vi det stöd du behöver för att uppfylla ditt mål! Klienten är fortfarande involverad under hela programvaruutvecklingsprocessen. Du kan välja AGILE-metodik eller SCRUM-ramverk eller något annat du föredrar. Att lära oss nya metoder är underförstått för oss.

Effektiv Strategi

Vår huvudstrategi är att arbeta på ett sådant sätt att varje steg är stabilt och i rätt riktning. Detta uppnås genom öppenhet och förtroende för relationer med våra partners, samt genom ett iterativt arbetssätt och med en säkerställning att den minsta delen av hela projektet är lika viktig och lika solid. På det sättet – framgång garanteras.

SAMARBETE

Klienten stannar involverad under hela programvaruutvecklingsprocessen. Att lita på oss som en flexibel och pålitlig partner är det vi strävar efter. Digitala lösningar som vi levererar är avsedda att lyfta ditt företag till en annan nivå. För att uppnå detta engagerar vi vår kodning och designkompetens men lägger också mycket ansträngningar för att kommunicera med dig och verkligen förstå behoven hos ditt specifika projekt.

VÅRA VÄRDERINGAR

MITAWAY AB tror på hållbara projekt. Vi har hela bilden i åtanke, utan att förlora fokus på det som verkligen är viktigt. En hälsosam miljö i alla möjliga bemärkelser är ett krav för oss. Vår idé om affärer är att utmana oss själva som proffs, att ha nöjda kunder och partners och att hålla sig tro mot yrket och framgången. Kundens framgång är vår egen. Det betyder att vi behandlar människor med respekt och uppskattar engagemanget. Det arbete vi utför representerar oss men också hur vi bedriver verksamheten. Vi är mycket stolta över vår etik.

Genom att kombinera kunskaper från utbildade experter, erfarenhet av databranschen och ungdoms kreativitet gör vi bästa möjliga resultat.

Idéer

%

Succe

Varför du bör välja oss

Genomsynlighet och kontroll

Du förblir involverad under hela utvecklingsprocessen. Du kan välja AGILE-metodik, SCRUM-ramverk eller någon annan iterativ arbetsprincip som du föredrar.

Kvalitet

Kvalitet säkerställs av noggrant utvalda experter, smart management och gradvis arbete.

Pålitlig partner

Verksamheten måste vårdas. Vi behandlar våra kunder som partners och med respekt.

Låt oss börja prata om ditt projekt

Q||divi||400

Kontakta oss

Ju fler detaljer du delar om projektet, desto bättre blir vår bedömning.