Mjukvaruutveckling Webbutveckling Apputveckling IT-konsult Animeringsutveckling Lösningar

Låt oss skapa något kanonbra tillsammans!

Våga ta ett steg mot ett modernt och framgångsrikt företag. Ibland är allt inte klart i början men om du vet att ett jobb kan göras bättre och du känner att du behöver bli bättre, prata med oss så hittar vi ett sätt att förbättra. Om du har en konkret vision ännu bättre, låt oss börja bygga denna väg till framgång.

Vår arbetsprocess

%

Insamling av information

%

Analys

%

Utveckling

%

Prototyptestning

%

Projekt leverans

Våra tjänster

Mjukvaruutveckling

Behöver du en programvara för ditt företag men vet inte hur att börja? MITAWAY hjälper dig. VI arbetar inte bara för klienten utan tillsammans med klienten och bygger det perfekta arbetsflödet för varje projekt. För att få de absolut bästa resultaten kommer vi att kombinera båda parters expertis, kunskap och bästa praxis. Vi anpassar programvaran enligt dina behov och levererar exakt vad du letar efter. Ibland går vi utöver dina önskemål och påpekar de viktigaste faktorerna för att ha den bästa lösningen för dina behov. Vi kommer att underhålla ditt system, säkra det och hålla det öppet för en förlängning när nya möjligheter dyker upp. Att arbeta på distans är ett av de snabbaste sätten att stödja dig, men om du behöver oss på plats kan vi också göra det. Berätta mer om ditt projekt och få en uppskattning från oss på kort tid.

Få det gjort! Behöver du hjälp med ditt befintliga projekt? Att arbeta som utvecklare betyder att vi vet hur man dyker in i befintliga koder. Du ärver ett projekt och vet inte var du ska börja eller har du tillräckligt med resurser? Att ha lyckad övertagande av projektet kommer vi att göra tillsammans med dig checklista och gå steg för steg. Om du behöver “ytterligare par händer” kan vi skapa ett team av proffs som kan samarbeta med dina team eller kan “hyras” helt för ditt projekt tills det är löst. I alla fall behöver vi mycket information från din sida, så kontakta oss och dela så mycket som möjligt.

Vårt team av erfarna QA-ingenjörer är där för att säkerställa hög kvalitet och tillförlitlighet på dina webbplatser och applikationer. I alla faser av din produktutveckling erbjuder vi programvarutestningstjänster, från kravuppsamling till slutprovning i distributionsstadiet. Vi strävar efter att ge dig en användarvänlig produkt som uppfyller kraven från din målgrupp.

Behöver du en utvecklare eller ett team av utvecklare? Du är på rätt plats! Vill du skapa din egen app eller programvara? Om du har ett stort projekt och inte har tillräckligt med dina egna resurser eller om du har några problem som du inte kan hantera själv kan vi lägga ut några av våra utvecklare. Du kan vända dig till oss! Maximera din affärseffektivitet. Skicka oss en förfrågan och ge oss mer information om dina behov så svarar vi inom kort. Vi täcker det mesta av backend-och front-end-teknik. Våra resurser är utbildade och erfarna, flytande i engelska, bekanta med nya metoder, redo att anpassa sig och möta utmaningen i alla branscher.

Webbutveckling

MITAWAY har ett unikt sätt att bygga webbplatser. Vi har ständig kommunikation med klienten och arbetar tillsammans, men om du vill ha den slutliga produkten kan vi också göra det. Vi lyssnar på dina behov och du ger oss en berättelse om vad du vill uppnå med din webbsida. Vårt team för utveckling av webbplatser kan hjälpa dig med design som också kommer att vara lyhörd för stationära datorer, surfplattor och mobiltelefoner. Sidor med snabb laddning och SEO-vänlig struktur. Integration av sociala medier, tydlig navigering över webbplatsen och unik text skiljer oss från konkurrens.

Vill du ha din egen webbutik?
Att sälja online var aldrig enklare och mer nödvändigt. Vi kan hjälpa dig att ställa in din butik eller ändra den aktuella. Genom att använda olika tekniker som ger en säker och tryg arbetsmiljö levererar vi 100% funktionell och vederhäftig verksamhet med attraktiv omgivning. Onlinebeställningar, betalning, bankkoppling, kort laddningstid, SEO-optimering är tillgängliga. Berätta bara vad du behöver så gör vi det åt dig. Gratis support under de första 30 dagarna.

UI / UX och front-end-utvecklare ansvarar för att tillämpa interaktiva designprinciper på webbplatser och applikationer för sammanhängande och imponerande användarupplevelse. Dessa utvecklare använder olika tekniker och språk som HTML, CSS, Javascript och många fler för att uppnå en responsiv design. Front-end-utvecklare arbetar i de flesta fall mycket nära med back-end-utvecklare för att få saker gjorda.

UI (design av användargränssnitt) och UX (design av användarupplevelse) är mycket viktiga element för att skapa kvalitetsservice.
UI är mer orienterat på utseende och känsla, en produkts presentation och interaktivitet. Å andra sidan omfattar UX alla aspekter av slutanvändarens interaktion med företaget, dess tjänster och dess produkter. User Experience (UX) och User Interface (UI) är några av de mest förvirrade och missbrukade termerna inom vårt område.
UI utan UX är som en målare som slår färg på en duk utan att tänka, medan UX utan UI är som ramen på en bild utan duk på den. En fantastisk produktupplevelse börjar med UX följt av UI. Båda är viktiga för produktens framgång.”
MITAWAY-tillvägagångssätt innebär:
1. Forskning
2. Användbarhetstestning
3. Kartläggning av användares resa
4. Prototypning och trådramning
5. UI / UX design och redesign
6. Produktlansering
7. Stöd och hjälp vid back-end-integration.

SEO står för sökmotoroptimering, vilket är praxis att öka mängden och kvaliteten på din webbplats genom organiska sökmotorresultat.
Trafikkvalitet. Det har en gång gjorts ett bra exempel på vad betyder trafikkvalitet – Du kan locka alla besökare i världen, men om de kommer till din webbplats eftersom Google säger till dem att du är en resurs för Apple-datorer när du verkligen är en bonde som säljer äpplen, det är inte kvalitets trafik. Istället vill du locka besökare som verkligen är intresserade av produkter du erbjuder.
Trafikkvantitet. När du har rätt personer som klickar igenom från dessa sökmotors resultatsidor (SERP) är mer trafik bättre.
Organiska resultat. Annonser utgör en betydande del av många SERP. Organisk trafik är all trafik som du inte behöver betala för.
Sökmotoroptimering (SEO) är processen för att förbättra kvaliteten och kvantiteten på webbplatstrafik, detta gör din webbplats mer synlig för människor som letar efter lösningar som ditt varumärke, produkt eller tjänst kan erbjuda via sökmotorer som Google.

Apputveckling

VI kan appar. Vi levererar er app redo åt iOS marknaden. Att ha en attraktiv mobilapp är mycket viktigt eftersom användarna tillbringar merparten av sin tid i telefon idag. Vi gör:
UI / UX-förbättringar, bug fixing, betalningsgateway, designförbättringar, API-integration, firebase-integration, push-aviseringar, sociala inloggningar, platsbaserad app, kartintegration, kamera, ljud och videofunktioner, live chat-app, server-API-utveckling, cross-enhetsstöd, flerspråkig integration, webbvisningsappar som behöver backend, turistguideapp, receptapp, social media integration, alla typer av annonser eller push-meddelandeintegration, e-handel och bluetooth-app, OCR-relaterade appar / streckkod o.s.v.

Vill du utveckla en Android-applikation? Dela din idé med oss, sitt och koppla av. Vi kommer att utveckla din Android-app och utveckla det du behöver med en attraktiv design. Vi har 100% nöjda kunder. Högkvalitativ produkt levererad i tid.
Snygg och felfri kod
Olika Android API-stöd
Stöd för flera skärmar
SQLite-databas
Push-meddelande
Materialdesign
Firebase
Eftermontering
Värdarbete
Responsiv skärm
Push-meddelande
Google Ads-integration
Kameror som styr
Karta / GPS
Autentisering med Gmail, Facebook och telefon
Integration av API: er från tredje part
Integration av betalningsgateway

Integration av appar från Google och IOS Store i Huawei Mobile Store (HMS). Kontakta oss för mer information.

 IT-konsult

 

Eftersom vi täcker Norden och CEE-regionen kan vi hjälpa dig med att ge dig mycket insiderinformation från marknaden. Du behöver den senaste informationen om konsumenter, trender, marknads- och varumärkesandel eller något annat, vi är här för att tillhandahålla och uppfylla dina behov.

MITAWAY kan hjälpa dig att förstå affärsprocessen och utveckla anpassade lösningar i Microsoft Dynamics NAV och Business Central efter dina behov, ändra befintliga rapporter eller utveckla nya, förbättra befintlig funktionalitet eller utveckla nya funktioner, integrera Microsoft Dynamics (Navision) med andra programvaror.

SAP är ett ledande affärssystem på marknaden. De flesta kunder behöver en extra funktionalitet för att uppnå sitt mål i ERP-systemet. Vi hjälper dig med alla SAP-programmeringsproblem eller skriver ABAP-rapporter, klasser och metoder, BADI, användarutgångar. Teknisk support, SAP HANA Migration, CRM, PO, Tools & Methodology, databasadministration, implementering av GAAP (Generally Accepted Accounting Principles), IAS, IFRS.

Animeringsutveckling

 

Logotypanimering är ett utmärkt sätt att presentera dig själv och ditt företag på sociala nätverk. De ögonfallande och känslomässiga kommer att få dig tapa andan. Berätta din idé eller om du inte har en, så gör vi den åt dig. Vi är inte de billigaste, men vi är de bästa.

2D-video för olika varianter av branscher: skönhet och mode, SEO, hälsa och fitness, produktannons, fastigheter eller roliga videor …

En skarp förståelse för teknik, professionell design och god berättelse är en vinnande kombination. Videor kan nå hjärtan hos din produkts publik, tydligt förklara fördelarna och efter att ha tittat på filmen kommer det inte att finnas några fler tvivel om att välja din produkt. Välj mellan 3D-promo-modell, introduktionsvideo, reklam, utbildning, medicinsk, kamera-animering som täcker bakgrundsmusik, voice-over o.s.v.

I det avlägsna förflutna behövde människor hitta sätt att uttrycka sina tankar mer detaljerat. Det är därför de försökte visa sina berättelser med hjälp av grottmålning. När en grottman ville förmedla rörelse drog han helt enkelt flera ben. Konstigt nog förstod alla andra vad det betydde. De visste att deras vän kämpade mot ett vilt djur. Sådan konst kan betraktas som animering.” Ibland är det bäst att vi ritar för varandra.

Lösningar

ERP (Enterprise Resource Planning) är affärshanteringsprogramvara som gör det möjligt för en organisation att använda ett system med integrerade applikationer för att hantera verksamheten.
ERP är ett tvärfunktionellt företagssystem som drivs av en integrerad serie mjukvarumoduler som stöder de grundläggande interna affärsprocesserna i ett företag. ERP ger ett företag en integrerad realtidsbild av sina kärnverksamhetsprocesser som produktion, orderhantering och lagerhantering, bundna av ERP-applikationsprogramvara och en gemensam databas som underhålls av ett databashanteringssystem. ERP-system spårar affärsresurser (såsom kontanter, råvaror och produktionskapacitet) och statusen för åtaganden som gjorts av verksamheten (såsom kundorder, inköpsorder och löner för anställda), oavsett vilken avdelning (tillverkning, inköp, försäljning, redovisning och så vidare) har lagt in data i systemet. ERP underlättar informationsflödet mellan alla affärsfunktioner i organisationen och hanterar anslutningar till externa intressenter.

1. CRM-programvara
Special CRM-programvara samlar kundinformation på ett ställe för att ge företag lätt tillgång till data, såsom kontaktuppgifter, köphistorik och eventuell tidigare kontakt med kundtjänstrepresentanter.
2. CRM Cloud Solutions
Molnbaserade system tillhandahåller realtidsdata till försäljningsagenter på kontoret och i fält så länge en dator, smartphone, bärbar dator eller surfplatta ansluter till internet. Sådana system har ökad tillgänglighet till kundinformation och eliminerar den ibland komplicerade installationsprocessen med andra CRM-produkter eller programvara.
3. CRM Human Management och artificiell intelligens
All datorprogramvara i världen för att hjälpa till med CRM betyder ingenting utan korrekt hantering och beslutsfattande från människor. Dessutom organiserar de bästa programmen data på ett sätt som människor lätt kan tolka och använda till deras fördel. För framgångsrik CRM måste företag lära sig att urskilja användbar information och överflödig data och måste rensa bort alla dubbletter och ofullständiga poster som kan ge anställda felaktig information om kunderna.

Internet of things eller IoT är enheter, prylar, nätverk eller tjänster som samlar in data från “fältet” och hjälper oss att förstå djupare några problem som vi annars inte kunde.
Som en gång har sagts: ”Om vi hade datorer som visste allt som fanns att veta om saker – med hjälp av data som de samlade in utan hjälp från oss – skulle vi kunna spåra och räkna allt, och kraftigt minska avfall, förlust och kostnad. Vi skulle veta när saker behövdes ersättas, repareras eller återkallas, och om de var färska eller över sina bästa. ”
Eftersom IoT-affärer precis startat och det finns många olika modeller och möjligheter kan vi dela dem på flera områden:
Smarta hem, bärbar teknik, smarta bilar, fjärrvård, transport, byggnad och hemautomation, jordbruk, energihantering …
Om du är visionär och har en idé eller en modell som du vill bygga kontakta oss och låt oss göra saker möjliga.
Artificiell intelligens eller AI är när ett system kan slutföra en uppsättning uppgifter eller lära av data på ett sätt som verkar intelligent. Definitionen av AI har förändrats över tiden, men i grunden har det alltid funnits idén att bygga maskiner som kan “tänka” eller förutsäga saker baserat på viss information som samlats in från fältet. Som alla andra just nu ser vi oss själva som pionjärer inom detta nya teknikfält.
Genom att kombinera både IoT (Internet of things) och AI (Artificiell intelligens) är det möjligt att göra starka, nya projekt som kan leda ditt företag till en helt ny nivå av att förstå saker i nuet och förutsäga funktionsresultat också. Låt oss arbeta tillsammans för en bättre, renare och säkrare värld.

Programvara för maskinpark är datorprogramvara som gör det möjligt för människor att utföra en serie specifika uppgifter i hanteringen av någon eller alla aspekter som rör en flotta av alla typer av fordon som drivs av ett företag, en regering eller någon annan organisation.
Programvaran är uppdelad i två delar: administratörsdelen (den som övervakar alla fordonsaktiviteter) och användardelen. Huvudfunktionen för maskinparkhanteringsprogramvara är att samla in, lagra, bearbeta, övervaka, rapportera och exportera information som samlats in från fordon. Identifieringsmätvärden som fordons-ID, företags-ID, plats-ID. Användningsstatistik som körsträcka och bränsledata. Beteendemetoder som medelhastighet och hård acceleration. Resetal som ett antal resor, genomsnittlig varaktighet. Underhållsmetriker som underhållskostnader och antalet diagnoser.
Naturligtvis, om du behöver mer kan den utvecklas från vår sida och göras speciellt för dina behov.

Retail is detail”
Under de senaste decennierna var vi vittnen till drastiska förändringar i försäljningen. Detaljhandel var och är fortfarande en av de viktigaste delarna av den.
Den största förändringen har görs med programvaruimplementering och detaljplanering.
Om du har problem med din detaljhandelskedja och vill förbättra ditt företag är vi här för att hjälpa dig. Vi erbjuder full detaljplanering för butikerna från grunden med programvaruimplementering.
Eller så är du inte nöjd med detaljhandeln och du tror att du behöver följa nya trender, vi kan också erbjuda dig en fullständig e-tail-lösning.

Vi levererar

Även om vårt jobb också innebär kreativitet, arbetar vi precist och inom de fasta ramarna för en stabil struktur. Vi håller oss inom deadline.

Genom att kombinera kunskaper från utbildade experter, erfarenhet av IT branschen och ungdoms kreativitet gör vi bästa möjliga resultat.

Iidéer

%

Succe

Låt oss börja prata om ditt projekt

Q||divi||400

Kontakta oss

Ju fler detaljer du delar om projektet, desto bättre blir vår bedömning.